lauantai 9. helmikuuta 2013

Kevättä rinnassa vai pesänrakennusvietti?

 Hip hei, kevättä kohti mennään. Muut onnelliset saavat valmistella lastenhuoneita ja johonkin miunkin on pesänrakennusviettini purettava.

Niinpä olohuoneeseen tilasin uudet verhot Ellokselta. Kuvassa paneeliverhot parvekkeen oven edessä suoraan pakasta revästynä, kun pitihän se nähdä että miltä ne näyttää. Ikkunaan on ihan täysleveät, mutta muuten samanlaiset. Täytyy vaan tänä iltana jaksaa silittää.

Ja kun joulukynttilät sai poltettua loppuun, oli aika päivittää meidän kynttiläteline. Kynttilöiden väristä meillä oli vääntöä J:n kanssa, koska hänen mielestään kaikki olisivat ihan hyvin voineet olla samaa (tummempaa) vihreää.


Tiistaina ostin ihan kukkiakin pöytään omaksi iloksi (ja ihan vain vähän perheohjaajan käyntiä varten :D ). Tulppaanit on huippusöpöjä.

Sitten ihan lapseen itseensä ja odotusaikaan. Jos en ole jo maininnut, niin se on tosi jännä miten oikeasti sen lapsen voi tuntea tuosta mahan läpi aivan tunnustelemalla.

Tiistaina kävi se perheohjaaja. Pääsin tiistaina töistä ajoissa ja siivottiin ihan hulluna J:n kanssa - ei oo tässä kämpässä meillä koskaan ennen ollut yhtä siistiä ja ollaan sentään asuttu yli 1,5v tässä :D  Perheohjaaja oli tosi mukava nainen. Ja käyntihän oli jees, kivahan se on itsestään puhua tunti :D Puhuttiin meidän parisuhteesta, lapsuudesta ja kasvatuksesta, vähän tulevaisuudesta, itsestämme ja toisistamme vanhempana ja elämäntavoista.

Keskiviikkona töissä iski taas samanlainen alavatsakipu kuin pari viikkoa sitten. Töissä aamupäivän makoilin lattialla ja katselin lasten leikkiä. Työkaverit sitten patistivat miut käymään taas työterveydessä. Sattui sama sairaanhoitajatäti kuin viime kerralla ja se kirjoitti miulle kaks päivää saikkua. Samalla myös tomerasti totesi, että nyt pitää rauhoittua ja töihin en jää maleksimaan jos koskee. Äitipolille se minnuu vähän vihjaili taas menemään, mutta totesin että meen kotiiin lepäilemään, kun siellä viimeksikin oli vähän nuiva asenne. Sovittiin, että jos kipu jatkuu iltaan tai pahenee, niin meen päivystykseen. Koko päivän sitten pötköttelinkin kotona, kun koski ja seuraavanakin päivänä otin iisisti - pesin pyykkiä jne.

Cocoon Musta Äitiyshousut
http://www.ellos.fi/
rv. 28+5
 Ellokselta tilasin verhojen lisäksi itselleni myös mukavat äitiyspökät, alennuskoodilla sain hintaan 17,52e (norm. 21,90e). Hitusen ehkä isot, mutta ovat mukavat päällä ja mahahan senkuin kasvaa, joten en rupea vaihtamaan. Kyllä ne kuitenkin jalassa pysyy ja takana on tiukennettava kuminauhavyötärö.

 Ja nyt kun autoni, the murheenkryyni, on poissa käytöstä, hankin itselleni bussikortin. Ja jotta tulisi ajeltua aivan koko rahan edestä, kävin tänään kaupungilla katsomassa Linnoituksen laskiaistapahtumaa. Samalla tuli pyörähdettyä kaupoissa ja muutama pikkuostos tarttui mukaan.

NameIt:n vastasyntyneen sukkahousut alennuksella 3,50e
NameIt:n tumppuklipsit (voi käyttää vaikka lelujen kiinnitykseen vaunuun) alennuksella 2,95e
Seppälästä kahdet vastasyntyneen kokoiset sukat 3,95e.
Mie ilmeisesti oon ostanut liian isoja sukkia aiemmin (jtn 6-8kk) ja nää taitaa olla ensimmäiset ihan vastasyntyneen kokoa. Hirveän vaikea hahmottaa, miten jollain voi olla niin pieni jalka <3
Yllättäen Sissi tunki taas mukaan kuvaan.

Tänään jos olisi vielä ehtoisa emäntä ja leipoisin laskiaispullia, kun tuli ihan ostettua hiivaa ja vispikermaakin.

Ai niin, olen nyt muutamana päivänä mitannut niitä verensokereita ja ne ovat näyttäneet niin hyviä lukemia kuin olla ja voi. Eli hieman närkästyttää, mutta ei voi mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti